TOP >  ゆふグリブログ > 2020.4.25
2020/04/25

2020.4.25

2020.4.25
挾間町 農村民泊 ごえん
“サクサクかき揚げの作り方”
How to make mixed vegetable and
seafood tempura

先月、農村民泊ごえん さんに
取材で伺った際教えて頂いた
美味しいかき揚げの作り方☺️

農村民泊では
ご飯の準備も一緒におこなうため
料理のコツも教えて頂く事ができます😉

かき揚げを
ベチャッとさせないコツは

☝️小麦粉に炭酸水を混ぜる事
☝️一度具材を粉にまぶし水分を取る事
☝️揚げてる時突いたり触ったりしない事

だそうです🤗
勉強になりました❣️

コロナが落ち着きましたら
また由布市の農村民泊へ
遊びにおいでください

お料理上手の女将さんが
お待ちしております😊

Last month, Visited farm stay ” Goen”,
and the owner Nagai san taught me
how to make yummy tempura!!

In our farm stay, we ask you to cook
together, so you can learn japanese
local cuisine cooking like this!😊

It’s fun, and good experience to know
japanese food culture.
After things settle down with coronavirus,
Please come and visit us for this
special experience❗️🤗